Zorgeloos huren met de focus op ondernemen, dat is al jaren ons motto!

De Rijnpoort heeft buiten haar ruime aanbod van kantoorruimte ook diverse mogelijkheden wat bedrijfsruimte betreft.

Door de ligging van het pand en de bedrijvige omgeving een ideale locatie voor uw onderneming. Er zijn diverse gerenommeerde bedrijven die al gebruik maken van de mogelijkheden die De Rijnpoort biedt waaronder Gamma, Mebin beton, Kantoorexpert, Van Dinten beheer en Meubelmakerij Knijnenburg.

Meedenken met u als ondernemer vinden wij zeer belangrijk, een goede inventarisatie van uw wensen zorgen ervoor dat wij u een passende bedrijfsruimte met bijbehorende voorwaarden kunnen aanbieden.

Door de aanwezigheid van veel bekende winkelketens/bedrijven bent u verzekerd van veel trafic rond De Rijnpoort, ook aan een ruim aanbod aan parkeerplaatsen is gedacht. Kortom een ideale vestigingsplaats voor uw onderneming. De bedrijfsruimte zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat de uitstraling van uw onderneming ten goede komt. De bedrijfsruimte is gelegen op industrieterrein ‘t Heen.

Momenteel zijn wij bezig met vernieuwbouwplannen waardoor wij uw wensen kunnen implementeren. De bouwplannen voorzien in een modern pand met idem uitstraling. Er zal een ruim aanbod worden gerealiseerd aan bedrijfs, kantoor en winkelruimte onder de supervisie van een gerenommeerd architectenbureau. Bent u benieuwd naar de plannen en naar de mogelijkheden voor uw onderneming neemt u dan contact met ons op.

Ook voor alle andere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of ons bezoeken op de Ambachtsweg 33 te Katwijk.

   KVO

 

logo_mebinlogo_kantoorexpertlogo_gamma

 

De Rijnpoort is al decennia lang succesvol als Business Center en heeft een uitstekende reputatie binnen de regio. Om ook aan de huidige vraag naar flexibele kantoorruimte te kunnen voldoen hebben wij sinds 2015 ook een flexcenter.

Binnen het flexcenter bevinden zich individuele werkplekken, kleine kantoorunits, praktijkruimte en vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn representatief ingericht met modern meubilair en voorzien van vloerbedekking, airco en ruime raampartijen. Bij binnenkomst vindt u de receptie waar tijdens kantoortijden altijd iemand van De Rijnpoort aanwezig is. Het flexcenter beschikt over ruime pantry en gescheiden toiletruimtes. Er bevind zich ook een gezamenlijke ruimte waar u zichzelf kan voorzien van koffie en fris.

U kunt snel en gemakkelijk een van de ruimtes boeken via het boekingssysteem op deze website. Zodra de reservering bij ons binnen is ontvangt u een bevestiging van uw reservering, dit maakt het ook mogelijk om last minute een ruimte te reserveren. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie waarna u uw ruimte krijgt toegewezen.

Als extra service bieden wij u, tegen zeer voordelige tarieven, ook de mogelijkheid om aanvullende catering te bestellen of een auto/bedrijfswagen te huren.

De Rijnpoort heeft ervoor gekozen om het flexcenter van alle gemakken te voorzien, zonder alle onnodige luxe, waardoor gegarandeerd bent van de beste prijs kwaliteit verhouding in de regio.

Loopt u gerust een keer binnen dan staan wij u graag te woord om u de mogelijkheden voor u en uw onderneming te laten zien.

 

slide 3

De Rijnpoort heeft momenteel 1 bedrijfsruimte in de vorm van een hal te huur aan de Scheepmakerstraat 45 op industrieterrein ‘t Heen.

De beschikbare bedrijfshal beschikt over de volgende eigenschappen:

Ruime parkeerplaatsen op eigen terrein. Een hoge overheaddeur en een voordeur welke toegang geeft tot het centrale halletje. In de bedrijfshal bevindt zich een kantoortje/kantine en indien gewenst een entresol. De wanden zijn recentelijk voorzien van nieuw schilderwerk. De betonvloer is glad afgewerkt en heeft zeer goede eigenschappen wat betreft de vloerbelasting van de bedrijfsruimte. De toiletruimte is voorzien van tegelwerk en een fonteintje. De hal beschikt over een ruime mate van daglichttoetreding door middel van een lichtkoepel.

Door de innovatieve bouw is de bedrijfshal zeer energiezuinig, hetgeen u aanzienlijk scheelt in uw maandelijkse energiekosten.

In de Scheepmakerstraat vindt u diverse gerenommeerde bedrijven, welke voor voldoende traffic zorgen. De bedrijfshal is uitermate geschikt voor klein ambachtelijke en/of productiebedrijven en als opslag voor uw onderneming.

Industrieterrein ‘t Heen is zeer centraal gelegen en ligt direct aan de N206, en op zeer korte afstand van de A4 en A44. ‘t Heen beschikt tevens over het keurmerk Veilig Ondernemen.

Kortom, een uitgelezen kans voor uw onderneming.

Neemt u contact op met De Rijnpoort voor meer informatie of een bezichtiging van de bedrijfsruimte.     

Adresgegevens

Kantoren en Bedrijvencentrum b.v. Bezoekadres: Bedrijventerrein 't Heen Ambachtsweg 33 2222AJ Katwijk aan Zee Postadres: Postbus 3111 2220CC Katwijk aan Zee Tel: 071-4025633 Email: info@rijnpoortkatwijk.nl
phone
(+31) 714025633

Zoeken binnen de website

Bedrijfsgegevens

K.v.K nr.: 28027782

Ons BTWnr. vind u terug op uw factuur.