Huisregels Flexcenter De Rijnpoort

 

Schoonmaken en clean desk-policy Er wordt van iedere gebruiker verwacht de werkplek netjes, schoon en ordelijk achter te laten voor een volgende gebruiker. Binnen het Flexcenter geldt een clean desk-policy. Bij het verlaten van het Flexcenter, na de werkzaamheden, dient een werkplek netjes, schoon en zonder eigendommen van de gebruiker te zijn achtergelaten. Ook wordt er van de gebruikers verwacht de kopjes en schoteltjes na gebruik af te wassen en schoon en droog achter te laten in de kast. Algemene ruimtes binnen het Flexcenter worden opgeruimd en schoongemaakt door een extern schoonmaakbedrijf.

Geluidsoverlast Het is toegestaan om te telefoneren, gesprekken te voeren in de algemene ruimten en kantoren, zowel met andere huurders, uw gasten en bezoekers. Houdt hierbij altijd rekening met andere aanwezige gebruikers en zorg dat deze geen last hebben van uw vocale geluid. Ook staat het Flexcenter het gebruik van een koptelefoon en oordopjes toe. Zorg dat een ander geen last heeft van het geproduceerde geluid en in alle rust zijn en/of haar werkzaamheden kan verrichten.

Toegang en Sleutels Het centrum zal op werkdagen geopend zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens deze uren zijn zowel gebruikers als flexwerkers die per dagdeel huren welkom. Het is voor gebruikers die een maandelijkse of langere huurtermijn aangaan mogelijk om een sleutel te krijgen voor het Flexcenter. Gebruik buiten kantooruren is mogelijk maar slecht in overleg en tegen een aanvullende tarief.

Paperless Office Binnen ons flexcenter gaan we uit van het “paperless office” principe. D.w.z dat we geen vaste printers of copiers ter beschikking stellen. Mocht u weldegelijk de behoefte hebben aan een printer dan kunt u deze tegen betaling reserveren bij de beheerder.

Gebruik van koffiefaciliteiten De algemene koffieautomaat wordt zonder extra kosten beschikbaar gesteld door het Flexcenter aan haar gebruikers, hierbij geldt een fair use policiy. Het is toegestaan om bezoekers, gasten en aanwezigen koffie op kosten van het Flexcenter aan te bieden, mits dit binnen de door het Flexcenter te bepalen proporties valt. Mocht het nodig zijn, dan is De Rijnpoort b.v. gerechtigd om bij vermoeden van overmatig koffiegebruik extra kosten in rekening te brengen voor het gebruik van producten uit de koffieautomaat.

Huisdieren Binnen de gehele locatie aan Ambachtsweg, in Katwijk is het niet toegestaan om huisdieren te houden. Honden, katten of andere huisdieren mogen niet mee naar binnen en/of boven worden genomen.

Rookverbod Binnen de gehele locatie aan de Ambachtsweg te Katwijk is het niet toegestaan binnen het pand te roken of open vuur te gebruiken. Roken is uitsluitend toegestaan buiten het pand. Het is niet toegestaan om met groepen bij de voordeur te roken in verband met overlast voor andere gebruikers en huurders van de locatie.

Overige regels Alle verboden zoals omschreven in de Nederlandse wetgeving zijn van toepassing, zoals o.a. het verhandelen/gebruik van drugs en andere verboden middelen.

Adresgegevens

Kantoren en Bedrijvencentrum b.v. Bezoekadres: Bedrijventerrein 't Heen Ambachtsweg 33 2222AJ Katwijk aan Zee Postadres: Postbus 3111 2220CC Katwijk aan Zee Tel: 071-4025633 Email: info@rijnpoortkatwijk.nl
phone
(+31) 714025633

Zoeken binnen de website

Bedrijfsgegevens

K.v.K nr.: 28027782

Ons BTWnr. vind u terug op uw factuur.