Zorgeloos huren met de focus op ondernemen, dat is al jaren ons motto!

De Rijnpoort beschikt over een ruim aanbod aan kantoorruimte van 16 m2 tot 160 m2 . Door de uiteenlopende afmetingen kan uw kantoorruimte altijd meegroeien met uw onderneming. De kantoorruimte bevindt zich in het businesscenter van De Rijnpoort en is gelegen op bedrijvenpark ‘t Heen, direct aan de N206 en op korte afstand van de A44 en A4.

Het businesscenter is gevestigd in een representatief pand met een ruim aanbod aan parkeergelegenheid op eigen terrein waardoor u en uw bezoekers altijd op zeer geringe afstand kunnen parkeren, ook het openbaar vervoer vindt u in de directe omgeving.

De kantoorruimtes beschikken allemaal over ruime raampartijen, vloerbedekking, kabelgoten en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. Indien u een kantoorruimte huurt bij De Rijnpoort worden de kantoren voorzien van nieuw schilderwerk. Bij huur bent u tevens verzekerd van een uitgebreid servicepakket waardoor u zich volledig op uw bedrijf kan richten. Dit servicepakket bestaat o.a. uit het schoonmaken van uw kantoor, afvoer huisvuil, gebruik van de aanwezige pantry’s en het onderhoud van alle aanwezige installaties waaronder camerabewaking en de lift in de centrale hal.

Indien u ook gebruik wil maken van managementadvies en/of ondersteuning is De Rijnpoort u graag van dienst.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen, komt u gerust een keer binnenlopen zodat wij u een beter beeld kunnen geven van de velen mogelijkheden die wij u en uw onderneming kunnen bieden.

 

 

Flexibele Kantoorruimte Ambachtsweg 29B Katwijk


    Kantoorruimten Ambachtsweg 29A en 29B Katwijk   Kleine vergaderruimte Kantoren en Bedrijvencentrum De Rijnpoort te Katwijk   Kantoorruimte Ambachtsweg 27D Katwijk

Adresgegevens

Kantoren en Bedrijvencentrum b.v. Bezoekadres: Bedrijventerrein 't Heen Ambachtsweg 33 2222AJ Katwijk aan Zee Postadres: Postbus 3111 2220CC Katwijk aan Zee Tel: 071-4025633 Email: info@rijnpoortkatwijk.nl
phone
(+31) 714025633

Zoeken binnen de website

Bedrijfsgegevens

K.v.K nr.: 28027782

Ons BTWnr. vind u terug op uw factuur.