By: admin   -  In: Uncategorized   -  0   Comments

De Rijnpoort heeft momenteel 1 bedrijfsruimte in de vorm van een hal te huur aan de Scheepmakerstraat 45 op industrieterrein ‘t Heen.

De beschikbare bedrijfshal beschikt over de volgende eigenschappen:

Ruime parkeerplaatsen op eigen terrein. Een hoge overheaddeur en een voordeur welke toegang geeft tot het centrale halletje. In de bedrijfshal bevindt zich een kantoortje/kantine en indien gewenst een entresol. De wanden zijn recentelijk voorzien van nieuw schilderwerk. De betonvloer is glad afgewerkt en heeft zeer goede eigenschappen wat betreft de vloerbelasting van de bedrijfsruimte. De toiletruimte is voorzien van tegelwerk en een fonteintje. De hal beschikt over een ruime mate van daglichttoetreding door middel van een lichtkoepel.

Door de innovatieve bouw is de bedrijfshal zeer energiezuinig, hetgeen u aanzienlijk scheelt in uw maandelijkse energiekosten.

In de Scheepmakerstraat vindt u diverse gerenommeerde bedrijven, welke voor voldoende traffic zorgen. De bedrijfshal is uitermate geschikt voor klein ambachtelijke en/of productiebedrijven en als opslag voor uw onderneming.

Industrieterrein ‘t Heen is zeer centraal gelegen en ligt direct aan de N206, en op zeer korte afstand van de A4 en A44. ‘t Heen beschikt tevens over het keurmerk Veilig Ondernemen.

Kortom, een uitgelezen kans voor uw onderneming.

Neemt u contact op met De Rijnpoort voor meer informatie of een bezichtiging van de bedrijfsruimte. 35    DSC00130


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Adresgegevens

Kantoren en Bedrijvencentrum b.v. Bezoekadres: Bedrijventerrein 't Heen Ambachtsweg 33 2222AJ Katwijk aan Zee Postadres: Postbus 3111 2220CC Katwijk aan Zee Tel: 071-4025633 Email: info@rijnpoortkatwijk.nl
phone
(+31) 714025633

Zoeken binnen de website

Bedrijfsgegevens

K.v.K nr.: 28027782

Ons BTWnr. vind u terug op uw factuur.