By: admin   -  In: Uncategorized   -  0   Comments

De Rijnpoort is al decennia lang succesvol als Business Center en heeft een uitstekende reputatie binnen de regio. Om ook aan de huidige vraag naar flexibele kantoorruimte te kunnen voldoen hebben wij sinds 2015 ook een flexcenter.

Binnen het flexcenter bevinden zich individuele werkplekken, kleine kantoorunits, praktijkruimte en vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn representatief ingericht met modern meubilair en voorzien van vloerbedekking, airco en ruime raampartijen. Bij binnenkomst vindt u de receptie waar tijdens kantoortijden altijd iemand van De Rijnpoort aanwezig is. Het flexcenter beschikt over ruime pantry en gescheiden toiletruimtes. Er bevind zich ook een gezamenlijke ruimte waar u zichzelf kan voorzien van koffie en fris.

U kunt snel en gemakkelijk een van de ruimtes boeken via het boekingssysteem op deze website. Zodra de reservering bij ons binnen is ontvangt u een bevestiging van uw reservering, dit maakt het ook mogelijk om last minute een ruimte te reserveren. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie waarna u uw ruimte krijgt toegewezen.

Als extra service bieden wij u, tegen zeer voordelige tarieven, ook de mogelijkheid om aanvullende catering te bestellen of een auto/bedrijfswagen te huren.

De Rijnpoort heeft ervoor gekozen om het flexcenter van alle gemakken te voorzien, zonder alle onnodige luxe, waardoor gegarandeerd bent van de beste prijs kwaliteit verhouding in de regio.

Loopt u gerust een keer binnen dan staan wij u graag te woord om u de mogelijkheden voor u en uw onderneming te laten zien.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Adresgegevens

Kantoren en Bedrijvencentrum b.v. Bezoekadres: Bedrijventerrein 't Heen Ambachtsweg 33 2222AJ Katwijk aan Zee Postadres: Postbus 3111 2220CC Katwijk aan Zee Tel: 071-4025633 Email: info@rijnpoortkatwijk.nl
phone
(+31) 714025633

Zoeken binnen de website

Bedrijfsgegevens

K.v.K nr.: 28027782

Ons BTWnr. vind u terug op uw factuur.